Skip to main content
 

Qui som?

ENT està format per un equip multidisciplinar de professionals

Treballem per aconseguir una societat més justa i respectuosa amb el medi ambient. Volem aportar noves idees que ens permetin assolir una societat ambiental, social i econòmicament més sostenible, convertir-les en realitat i comunicar a la societat els objectius obtinguts. Aquí trobaràs el perfil professional de cada membre d’ENT, així com dels/les nostres fellows.

ENT Medi Ambient i Gestió va ser fundada el 2002 per a dur a terme projectes innovadors en l’àmbit de la gestió ambiental. Més tard, el 2010, la Fundació ENT també va ser creada com un centre privat d’investigació sense finalitat lucrativa. Consulta’n els membres fundadors.

El nostre equip

Cap de projectes

Ignasi Puig Ventosa

Coordinador de projectes

Juanjo Iraegui Navarro

Consultora ambiental

Maria Calaf Forn

Administrativa

Mar Santacana Sitjà

Comunicació

Raimon Ràfols Florenciano

Consultor ambiental

Sergio Sastre Sanz

Consultor ambiental

Luís Campos Rodrigues

Consultora ambiental

Verónica Martínez Sánchez

Investigadora

Rosaria Chifari

Consultor ambiental

Pablo Pellicer Garcia

Consultora ambiental

Míriam Galindo Fernández

Investigadora

Mar Riera Spiegelhalder

Consultora ambiental

Anna Martínez Guallar

Consultora ambiental

Itziar Müller Aguilar

Consultora ambiental

Mariona Tatjer Recordà

Investigadora

Karin Meisterl

Consultora ambiental

Gemma Nohales Duarte

Consultor ambiental

Mike Stinavage

Administratiu

Josep Asensio Albà

Excedència

Maria Mestre Montserrat

Consultora vinculada

Miquela Grimalt Vigo

Consultor vinculat

Miquel Caballé Grau

Consultor vinculat

Francisco Navarro Gálvez

Consultora adscrita a Eunomia

Star Molteno

Fellows

Ataturk Institute

Irmak Ertor

Assistant professor a l’Ataturk Institute a la Universitat de Bogazici, especialista en ecologia política i economia ecològica de pesca i aqüicultura. Formà part del projecte europeu ENTITLE (Marie Curie) treballant a ENT, on va començar el seu projecte d’investigacio doctoral sobre ecologia política d’aqüicultura a Europa. Des de 2013 fins 2016 fou la responsable del secretariat de la revista Ecología Política.
ESSCA

Gabriel Weber

És professor associat de Relacions Internacionals i Sostenibilitat a ESSCA, Bordeaux. Fou investigador postdoctoral Marie Curie a ENT, on realitzà una estada fent recerca en l’àmbit de l’ecologia política. Té un doctorat sobre Gestió ambiental i Comptabilitat, obtingut a TU Dresden (Alemanya). La seva recerca se centra en: mitigació i adaptació al canvi climàtic, instruments de política ambiental i gestió de residus, dins dels àmbits de l’economia ecològica i l’ecologia política.
SLU

Marien González Hidalgo

Ambientòloga i investigadora especialitzada en estudis d’ecologia política amb perspectiva feminista i psico-social en contextos de conflictes ambientals. El 2018 va treballar en la coordinació editorial de la revista Ecologia Política. Actualment és investigadora post-doctoral al Departament de Desenvolupament Urbà i Rural a la Swedish University of Agricultural Sciences, on continua la seva investigació des de l’ecologia política feminista de conflictes forestals.
Centre d’Histoire de Sciences Po

Santiago Gorostiza

Investigador postdoctoral al Centre d’Histoire de Sciences Po (Paris), especialista en història ambiental de la guerra civil espanyola i el franquisme. Realitzà una estada a ENT durant la seva recerca de doctorat, en el marc del projecte europeu Marie Curie ENTITLE. Forma part del consell de redacció de la revista Ecologia Política i ha editat diversos números de la revista.