Recerca

La recerca és part essencial de les activitats d’ENT i s’estructura a través del nostre Pla de Recerca 2014-2020. L’aposta cap a la innovació de molts dels nostres projectes, i la rellevància dels resultats, la demostrem principalment mitjançant la participació en projectes de R+D+i, la difusió dels resultats en publicacions de prestigi i la participació en congressos. Podeu trobar alguns exemples en aquesta secció. A més a més, internament portem a terme una avaluació del nivell d’innovació de cadascun dels projectes.

Tots els/les membres d’ENT poden tenir un rol com a investigadors/es com a part de la seva activitat. A més a més, la Fundació ENT disposa de la figura de fellow, que és una figura dissenyada per a terceres persones puguin tenir una vinculació de recerca amb ENT, està especialment concebuda per a científics/ques actius/ves o retirats/des amb vinculació amb altres institucions, professionals d’ONGs o d’altres institucions rellevants que siguin actius/ves fent recerca o antics/gues membres d’ENT que desitgin continuar la cooperació. En aquests casos se signa un acord amb els compromisos vinculats a la col·laboració.

ENT també afavoreix la recepció d’investigadors/es externs/es tant en formació com consolidats/des en forma d’estades de recerca (p.e. internships, secondments). Tenim experiència com a institució d’acollida en programes com Marie Curie, Torres Quevedo o Beatriu de Pinós, entre d’altres. Si estàs interessat/ada en aquesta opció contacta amb nosaltres fent clic aquí.

Cada any publiquem un informe anual de resultats, el pots trobar en aquesta mateixa secció.

Darrers destacats

Cercador

Pla de recerca

Memòries de recerca

Destaquem