Skip to main content
 

Recerca

La recerca és part essencial de les activitats d’ENT. L’aposta cap a la innovació de molts dels nostres projectes, i la rellevància dels resultats, la demostrem principalment mitjançant la participació en projectes de R+D+i, la difusió dels resultats en publicacions de prestigi i la participació en congressos. Podeu trobar alguns exemples en aquesta secció. A més a més, internament portem a terme una avaluació del nivell d’innovació de cadascun dels projectes.

Tots els/les membres d’ENT poden tenir un rol com a investigadors/es com a part de la seva activitat. A més a més, la Fundació ENT disposa de la figura de fellow, que és una figura dissenyada per a terceres persones puguin tenir una vinculació de recerca amb ENT, està especialment concebuda per a científics/ques actius/ves o retirats/des amb vinculació amb altres institucions, professionals d’ONGs o d’altres institucions rellevants que siguin actius/ves fent recerca o antics/gues membres d’ENT que desitgin continuar la cooperació. En aquests casos se signa un acord amb els compromisos vinculats a la col·laboració.

ENT també afavoreix la recepció d’investigadors/es externs/es tant en formació com consolidats/des en forma d’estades de recerca (p.e. internships, secondments). Tenim experiència com a institució d’acollida en programes com Marie Curie, Torres Quevedo o Beatriu de Pinós, entre d’altres. Si estàs interessat/ada en aquesta opció, si us plau feu-nos arribar un correu electrònic a info@ent.cat.

Cada any publiquem un informe anual de resultats, el pots trobar en aquesta mateixa secció.

Darrers destacats

Cercador

Memòries de recerca

Destaquem