Skip to main content

L’Agència Estatal de Recerca ha obert la convocatòria dels ajuts Torres Quevedo i dels ajuts per a la formació de doctors en empreses «Doctorats Industrials» del Programa Estatal per Desenvolupar, Atreure i Retenir Talent, en el marc del Pla Estatal de Recerca Científica, Tècnica i Innovació 2021-2023.

ENT té experiència com a institució d’acollida en diversos programes de recerca (Beatriu de Pinós, Torres Quevedo, Marie Curie, etc.) i cerca candidats/es interessats/des per presentar el procés de sol·licitud.

 

Termini de la convocatòria Torres Quevedo: 21/02/2023

Tots els detalls de la convocatòria Torres Quevedo: https://www.aei.gob.es/convocatorias/buscador-convocatorias/ayudas-contratos-torres-quevedo-ptq-2022/convocatoria

Termini de la convocatòria Doctorats industrials: 23/02/2023

Tots els detalls de la convocatòria Doctorats industrials: https://www.ciencia.gob.es/Convocatorias/2022/DIN2022.html

 

Termini per rebre expressions d’interès: 12/02/2023

Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a info@ent.cat amb el currículum vitae i una carta de presentació que indiqui els interessos de la investigació i el seu encaix amb les àrees de treball d’ENT, així com indicant que es compleixen els requisits de la convocatòria.

El dia 13-2-2023 es decidiran els candidats que podran presentar la sol·licitud a les ajudes esmentades per realitzar-se a ENT.