Skip to main content
 

Què fem?

ENT és una iniciativa socioeconòmica que es porta a terme a través de dues organitzacions

En ambdues hi treballen un grup de professionals multidisciplinars amb un alt grau formatiu i d’experiència que comparteixen la visió i missió global d’aquest projecte.

Portem a terme projectes principalment vinculats al desenvolupament i implementació de polítiques públiques, centrant-nos en l’àmbit de l’elaboració, l’anàlisi i la gestió de les mateixes.

Les nostres principals àrees d’expertesa són l’economia i el medi ambient, l’ecologia política, els residus, l’energia i el canvi climàtic i el medi marí.

Treballem, en la majoria de casos, amb entitats sense ànim de lucre: administració pública, ONGs, sindicats, universitats, etc., tot i que també portem a terme projectes per iniciatives amb ànim del lucre si aquests comparteixen i són coherents amb els nostres valors.

Tenim la seu a Vilanova i la Geltrú i el nostre àmbit d’actuació és global, tot i que la major part de la nostra activitat es porta a terme actualment a Europa, mitjançant l’execució de projectes a totes les escales: local, estatal, regional i europea.

Afavorim el treball en xarxa i la participació en entitats i xarxes associatives que comparteixen els nostres objectius, per això formem part de diverses iniciatives col·lectives.

L’aposta cap a la innovació de molts dels nostres projectes, i la rellevància dels resultats, la demostrem principalment mitjançant la participació en projectes de R+D+i, la difusió dels resultats en publicacions de prestigi i la participació en congressos.

Som experts en:

residus
economia i mediambient
energia
i canvi climàtic
medi marí
ecologia
política

Missió i visió

Les nostres activitats se centren a desenvolupar projectes amb un alt component d’innovació, amb la voluntat de contribuir a la transformació social. Totes elles estan orientades per la nostra visió i missió:

Visió Una societat ecològicament sostenible i socialment justa.

Missió Contribuir a la transformació social a través de l’execució de projectes innovadors i/o socialment rellevants en l’àmbit del desenvolupament sostenible, i la comunicació dels seus resultats.

Podeu trobar més informació sobre com es concreten aquests principis a través dels nostres projectes.

Memòries

Pots consultar les Memòries d’Activitats de la Fundació ENT que publiquem anualment.

Col·labora amb nosaltres

ENT busca perfils per reforçar el seu equip de residus. Es requereixen persones amb experiència en taxes de residus, ordenances municipals de residus, disseny de sistemes de recollida, redacció de plecs de condicions, etc. Si tens experiència en aquests camps i estàs interessat/da en formar part del nostre equip de treball, envia’ns un correu a info@ent.cat i ens posarem en contacte amb tu. Gràcies!

ISO

La nostra gestió està orientada a la satisfacció del client i a una gestió ambiental eficient, per això nostra consultoria disposem dels certificats ISO 9001 i 14001.