El passat 27 de març es va celebrar al Pati Llimona de Barcelona el workshop “Water supply and water stress– roles for Economic Instruments?” organitzat per l’Institute for European Environmental Policy (IEEP) i per ENT Environment and Management.

Celebrat en el marc del projecte europeu “Capacity building, programmatic development and communication in the field of environmental taxation and budgetary reform”, el workshop va comptar amb uns 30 participants procedents de diferents països europeus, tots amb alguna problemàtica al voltant de la gestió del recurs hídric i amb expertesa en la gestió de l’aigua i/o en instruments econòmics. Els assistents convocats eren representants d’administracions estatals i regionals i d’entitats socials i econòmiques principalment d’Espanya, Portugal, França, Malta, Xipre, Grècia i Alemanya.

Durant el Workshop es van presentar experiències d’aplicació d’instruments econòmics de diferents països i regions presents, i es van organitzar unes sessions en format de treball de grup al voltant de la gestió del recurs hídric, tant en relació amb l’ús d’instruments econòmics com amb la promoció de la participació dels diversos usuaris d’aquest recurs. Els presents van poder aportar la seva visió sobre els models actuals i sobre la definició de possibles estratègies futures per a millorar la gestió d’aquest recurs escàs.

Més informació sobre el projecte

Recull de fotos