Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Bolquers reutilitzables
| Projectes

ENT ha realitzat estudis de viabilitat per a la introducció de bolquers reutilitzables en diversos contextos i també ha recolzat diverses implantacions.

Pel que fa a bolquers per a infants s’ha estudiat la possibilitat d’introduir-los en escoles bressol i a nivell domèstic, i pel que fa a bolquers per a incontinència s’ha analitzat el seu possible ús en residències geriàtriques.

En tots els contextos s’han analitzat varis aspectes que han permès acabar dissenyant les necessitats de material, de personal i logístiques de les implantacions.

Tots els projectes en aquest àmbit han culminat amb una implantació, ja sigui en fase de prova o en fase pilot, que s’ha realitzat amb el recolzament d’ENT en major o menor mesura.

Aspectes que s’han identificat com a molt rellevants a l’hora de dissenyar el sistema són el model de bolquer reutilitzable (en funció de les característiques d’ús), la logística del rentat (en funció de les necessitats, però també del cost) i l’acceptació social de la mesura entre els usuaris, entre d’altres.

Alguns exemples de projectes en aquest àmbit han estat el cas de 6 escoles bressol de Sant Cugat del Vallès, l’escola bressol de Cabanes (Girona), l’escola bressol especialitzada de la Fundació Nexe (Barcelona), la residència geriàtrica Pare Batllori (Barcelona), la promoció a nivell domèstic a Sant Cugat del Vallès i a la ciutat de San Sebastián (Gipuzkoa), a més de 50 famílies en cada cas.

D’altra banda, ENT també ha participat en projectes sobre la gestió de bolquers d’un sol ús i sobre la introducció i possible gestió de bolquers compostables.

Si vols informació d’algun dels projectes municipals en concret envia’ns un correu a info@ent.cat.

Autoria
ENT Environment & Management
Data
2006-…
Client
Varis