El 8 de maig de 2024 va tenir lloc una nova sessió de PensamENTs amb el Professor Pedro Herrera Molina (Catedràtic de la UNED), titulada “Cuestiones jurídicas problemáticas sobre las tasas y tarifas de residuos”. 

Pedro Herrera Molina és llicenciat en Dret per la Universitat Complutense de Madrid i Doctor en Dret per la Universitat Complutense de Madrid. Des de l’any 1991 és Professor Titular de Dret Financer i Tributari a la Universitat Complutense de Madrid i Catedràtic de la UNED des de l’any 2010. Les seves principals línies de recerca són els principis constitucionals de justícia tributària, la fiscalitat ambiental, hisendes locals i procediments tributaris. Ha estat Vocal de Recerca a l’Institut d’Estudis Fiscals del Ministeri d’Hisenda (2001-2007) i de la Comissió d’Experts per a la Reforma del Sistema Tributari Espanyol creada al si del Ministeri d’Hisenda (2013-2014).

Els PensamENTs són sessions online que organitza ENT per tal de debatre i reflexionar sobre temàtiques relacionades amb el medi ambient. ENT convida un expert a cada sessió, que exposa la seva ponència i seguidament, s’obra a les preguntes i el debat.

Les sessions de PensamENTs tenen la durada d’una hora i una freqüència mensual. Són obertes a tothom i són gratuïtes. Cal, però, inscriure’s per accedir a cada sessió.