Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE)
| Projectes

Des de l’any 2005 hem portat a terme diversos projectes relacionats amb la recollida i gestió de residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE).

Las nostra experiència comença amb el disseny d’un sistema de recollida i gestió dels residus de petits aparells elèctrics i electrònics a tota España per a la Asociación Española de Fabricantes de Pequeños Electrodomésticos. La iniciativa es va portar a terme per tal d’acomplir l’establert a la Directiva 2002/96/CE del Parlament Europeu i el Consell, de 27 de gener de 2003, sobre residus d’aparells elèctrics i electrònics. Posteriorment vam portar a terme diversos encàrrecs per a la Fundació Ecolec per tal d’establir escenaris de costos per a la gestió de la recollida i el tractament de diversos subgrups d’aparells elèctrics.

Finalment, assenyalar que en aquesta mateixa línia de treball vam ajudar a l’Associació Solidança a iniciar un projecte de recollida i reutilizació d’electrodomèstics. Un àmbit de treball que encara continua en funcionament a l’actualitat.

Autoria
ENT Environment & Management
Data
2005-…
Client
Varis