A les festes populars s’hi genera una gran quantitat de residus superflus. Per aquest motiu, i també perquè s’hi concentra molta gent, constitueixen una bona oportunitat per reduir els residus i dur a terme una campanya de comunicació en aquest àmbit.

ENT va implantar, per encàrrec de l’Ajuntament de Viladecans, un projecte de reducció de residus en tres de les festes més populars d’aquest municipi durant l’any 2007: la Fira de Sant Isidre, el Festival de Músiques del Món (CROMA) i la Festa Major.

[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]
[autoria]ENT Environment & Management[/autoria]
[data]2007[/data]

En las fiestas populares se genera una gran cantidad de residuos superfluos. Por este motivo, y  también porque se concentra mucha gente, constituyen una buena oportunidad para reducir los residuos y llevar a cabo una campaña de comunicación en este ámbito.

ENT implantó, por encargo del Ayuntamiento de Viladecans, un proyecto de reducción de residuos en tres de las fiestas más populares de este municipio durante el año 2007: la Feria de San Isidro, el Festival de Músicas del Mundo (CROMA) y la Fiesta Mayor.

[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]
[autoria_es]ENT Environment & Management[/autoria_es]
[data_es]2007[/data_es]
[client_es]Ajuntament de Viladecans[/client_es]

autoria

ENT environment & management

data

2007

client

Ajuntament de Viladecans