El passat 22 de febrer es va celebrar a la Sala Barcelona un acte on es van presentar davant tota la Xarxa B+S i diverses organitzacions de la ciutat, les novetats i la feina feta l’últim any sota el marc del Compromís Barcelona Plàstic Zero.

En aquesta trobada, adreçada a organitzacions interessades a portar a terme accions de reducció i eliminació del plàstic d’un sol ús a la ciutat de Barcelona, ENT va presentar el projecte “Propostes per minimitzar els envasos de plàstic d’un sol ús (reducció o eliminació) en la cadena de valor del producte de la pesca (distribució i venda)” encarregat per l’Ajuntament de Barcelona.

Un cop realitzada al gener la sessió participativa amb diferents agents de la cadena, el projecte ha entrat en la seva recta final i va ser presentat a l’acte del Compromís Barcelona Plàstic Zero. En aquest acte ENT va poder explicar els principals resultats de la diagnosi realitzada i presentar les 13 propostes que es plantegen a l’estudi. Està previst que l’Ajuntament de Barcelona faci públic aquest estudi en les properes setmanes.

El Compromís Barcelona Plàstic Zero vol visualitzar les iniciatives de reducció del plàstic d’un sol ús existents a la ciutat, així com encoratjar a altres organitzacions de la ciutat a sumar-s’hi per fer front a la cultura d’usar i llençar.