Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Manual municipal de recollida selectiva porta a porta a Catalunya
| Publicacions

El present Manual municipal de recollida selectiva porta a porta té com a objectiu donar a conèixer les característiques i els resultats d’aquest sistema de recollida de residus, amb la finalitat d’impulsar la seva implantació.

El manual aborda una explicació detallada dels aspectes pràctics que cal considerar en l’aplicació de la recollida selectiva porta a porta: materials necessaris, peculiaritats comunicatives, possibilitats fiscals, particularitats que s’hand e considerar en diferents contextos urbanístics, comunicació i seguiments necessaris, etc. També es presenten els resultats que es poden obtenir en termes ambientals, així com les seves implicacions econòmiques, entre d’altres aspectes.

La recollida selectiva porta a porta ha demostrat assolir els millors nivells de recollida selectiva i valorització de residus municipals a Catalunya.

Data
2008
Referència bibliogràfica
Puig, I. (Coord.), Álvarez, L., Aymemí, A., Codina, E., Coll, E., Colomer, J., Giró, F., Llopart, S., Martín, P., Segalés, D., Salvans, C. (2008) Manual municipal de recollida selectiva porta a porta a Catalunya. Associació de municipis per la recollida porta a porta.
Accés al manual