Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Kick-off meeting del projecte H2020 SCORE
| Notícies| 19/07/2021

El passat 15 i 16 de juliol es va dur a terme amb èxit la reunió inicial del projecte SCORE. Els 28 socis es van reunir i van discutir els principals aspectes organitzatius del projecte.

Smart Control of the Climate Resilience in European Coastal Cities (SCORE) és un projecte d’investigació HORIZON 2020 de quatre anys per augmentar la resiliència climàtica a les ciutats costaneres europees liderat per IT Sligo. SCORE descriu una estratègia de co-creació, desenvolupada a través d’una xarxa de 10 ‘living labs’ de ciutats costaneres (CL), per millorar de manera ràpida, equitativa i sostenible la resiliència climàtica de les ciutats costaneres a través del Enfocament basat en ecosistemes (EBA) i tecnologies digitals sofisticades. SCORE establirà un marc de gestió integrada de la zona costanera per enfortir les EBA i les polítiques de ciutats costaneres intel·ligents, creant un lideratge europeu en l’adaptació al canvi climàtic de les ciutats costaneres en sintonia amb l’Acord de París.

ENT coordinarà el paquet de treball 7 “Avaluació socioeconòmica d’estratègies d’adaptació i recomanacions polítiques”, així com el Coastal City Living Lab (CL) de “Vilanova i la Geltrú – Província de Barcelona”, aquest últim amb el suport de la Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Diputació de Barcelona.

La reunió inicial va permetre als socis discutir la planificació i coordinació de el projecte i explorar les interaccions esperades entre els paquets de treball i els “costal living labs”, entre altres temes.

bandera UE This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 101003534. This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 101003534.