Ignasi Puig (ENT) serà present a la jornada tècnica “Fiscalidad para una Economía Circular” organitzada per la Universidad de Castilla la Mancha el proper 24 de novembre en una modalitat online i presencial a la Escuela de Arquitectura, del Campus Tecnológico de la Fábrica de Armas de la UCLM a Toledo.

Concretament, Ignasi Puig participarà a la Taula rodona (12.30 a 14h.) “Retos municipales: Financiación local de la gestión de residuos” juntament amb Igor González Pérez (Director de Residus a WTS Horizon i President d’Ecotextil) i Pedro Herrera Molina (Catedràtic de Dert Financer i Tributari de la UNED).

La jornada vol analitzar els reptes que presenta a l’actualitat la implantació d’un model d’economia circular aplicada al territori. El debat se centrarà en l’estratègia fiscal que es dissenya en el Projecte de Llei de residus i sòls contaminats que es troba en tràmit al Congrès i els reptes autonòmics i locals que es deriven per als gestors públics. La jornada s’emmarca en el projecte d’investigació CIRCULECON: “SOSTENIBILIDAD AMBIENTAL DENTRO DE LA ESTRATEGIA DE ECONOMIA CIRCULAR: PROPUESTAS SOBRE INSTRUMENTOS FINANCIEROS Y FISCALES” RTI2018-098715-B-C22 DER (MCIU/AEI/FEDER, UE).

Més informació