Skip to main content
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Seminari sobre l’impacte de la Ley 7/2022 de residuos y suelos contaminados para una economía circular

26/04/2022 @ 10:00 - 12:00

Ignasi Puig (ENT) serà un dels ponents del seminari web “El papel de las entidades locales en la nueva Ley de residuos y suelos contaminados para una economía circular: objetivos y obligaciones” del proper 26 d’abril.

El Centro internacional de Estudios de Derecho Ambiental (CIEDA-CIEMAT) juntament amb el Foro de Intercambio de Conocimiento sobre residuos y economía circular (FIREC) organitzen el proper 26 d’abril un seminari web sobre l’impacte de la Ley 7/2022 de residuos y suelos contaminados para una economía circular a les entitats locals. Està dirigit a responsables polítics i tècnics de l’administració pública local, així com a la resta de persones interessades en el coneixement i l’estudi de la normativa de residus.

L’objectiu d’aquest seminari web és oferir una visió sintètica dels objectius i les obligacions recollides a la nova Llei de residus i sòls contaminats per a una economia circular, aprovada pel Congrés dels Diputats el 31 de març de 2022. La xerrada se centrarà particularment en l’exposició de les obligacions concretes que afecten les entitats locals, per la qual cosa estarà orientada fonamentalment als responsables polítics i tècnics de l’administració local amb responsabilitats en aquest àmbit.

PONENTS

  • José Pernas García, Professor Titular de Dret administratiu, Universidade da Coruña; Coordinador de FIREC i FOGALEC
  • Ignasi Puig, coordinador de projectes d’ENT Environment & Management

 

Més informació i inscripcions

Recinte

Online

Organitzador

Centro internacional de Estudios de Derecho Ambiental (CIEDA-CIEMAT) y Foro de Intercambio de Conocimiento sobre residuos y economía circular (FIREC)