Skip to main content
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

PensamENTs sobre l’impacte de la nova Llei de Residus als ens locals | Ignasi Puig

04/05/2022 @ 13:00 - 14:00

El proper dimecres 4 de maig (a les 12.00h del migdia) Ignasi Puig (coordinador de projectes d’ENT) serà el protagonista d’una nova sessió online de PensamENTs, titulada “Implicaciones de la Ley 7/2022 de residuos sobre las Haciendas Locales: tasas, impuestos y responsabilidad ampliada del productor”.

La sessió serà a través de la plataforma Zoom i girarà entorn la Llei 7/2022, de 8 d’abril, de residus i sòls contaminats per a una economia circular, que conté mesures que tindran una incidència directa sobre les hisendes locals. La ponència versarà sobre les implicacions de la Llei en matèria de taxes de residus (obligació de cobertura de costos, nous incentius previstos, etc.), sobre la incidència dels nous cànons sobre l’abocament i la incineració de residus i sobre les implicacions per als ens locals de les noves mesures de responsabilitat ampliada del productor.

Ignasi Puig Ventosa és expert en incentius econòmics i fiscals aplicats a la gestió de residus i compta amb anys d’experiència assessorant diferents administracions públiques en el seu desplegament.

 

Inscripcions

Mostra els detalls

Data:
04/05/2022
Hora:
13:00 - 14:00
Lloc web:
https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZ0scOqsrzwpGtLr8KYJyzSDKuq9p7JMtSrl

Recinte

Online

Organitzador

ENT
Telèfon
938 935 104
Correu electrònic
esdeveniments@ent.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador