Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

SCORE | Open Living Lab Days

setembre 22

SCORE segueix la metodologia Living Lab (Laboratori Viu) per garantir el codisseny i la cocreació dels resultats del projecte. En aquest context, s’hi ha creat Vilanova i la Geltrú | Província de Barcelona Coastal City Living Lab (CCLL). Aquest CCLL és gestionat per ENT, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Diputació de Barcelona.

Durant aquests dos anys de projecte, el CCLL ha reforçat la seva xarxa amb les parts interessades locals, implicant representants del món acadèmic, els ciutadans i el sector local i privat en activitats, i ha avançat en el model de governança. Entre els seus resultats destaca la priorització de mesures d’adaptació basada en ecosistemes, per abordar els problemes d’inundacions al torrent de la Piera, o la selecció de sensors de baix cost per a activitats de ciència ciutadana.

El proper 22 de setembre, aquesta experiència serà presentada per ENT a la conferència anual Open Living Lab Days a Barcelona. Aquesta conferència serà una gran oportunitat per intercanviar experiències amb altres Living Labs i posar en valor els resultats del nostre CCLL.

Mostra els detalls

Data:
setembre 22
https://openlivinglabdays.com/

Organitzador

Varis