Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

PensamENTs | Circular public procurement in Europe

setembre 27 @ 12:00 - 13:00

El proper dimecres 27 de setembre (12:00h.) tindrà lloc una nova sessió de PensamENTs. En aquesta ocasió, la convidada serà Helena O’Rourke-Potocki (Local Governments for Sustainability – ICLEI), que parlarà sobre “Circular public procurement in Europe” (La compra pública circular a Europa).

En aquesta sessió de PensamENTs, Helena O’Rourke-Potocki d’ICLEI ens introduirà al món de la compra pública circular i ens presentarà bones pràctiques europees de la seva aplicació en diferents sectors. També ens explicarà tot el que ICLEI està duent a terme per promoure la compra pública verda i circular a Europa.

Els PensamENTs són sessions online que organitza ENT per tal de debatre i reflexionar sobre temàtiques relacionades amb el medi ambient. ENT convida un expert a cada sessió, que exposa la seva ponència i seguidament, s’obra a les preguntes i el debat.

Les sessions de PensamENTs tenen la durada d’una hora i una freqüència mensual. Són obertes a tothom i són gratuïtes. Cal, però, inscriure’s per accedir a cada sessió.

 

>> Consulta els vídeos de totes les sessions de PensamENTs AQUÍ

>> Pots inscriure’t a la sessió de PensamENTs de setembre AQUÍ

 

Recinte

Online

Organitzador

ENT