Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Curs Residus Municipals | COAMB

28 28+01:00 setembre 28+01:00 2023 @ 08:00 - 17:00

Ignasi Puig (ENT) serà un dels ponents de la sessió 4 de dijous 28 de setembre “Balanç de costos i instruments fiscals”, en la qual exposarà exemples de Taxa Justa com els de Vilablareix, Consell Comarcal de l’Anoia, entre altres.

El COAMB, amb la col·laboració de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), ofereix la segona edició del curs “Tècnic/a de residus: Introducció a la gestió de residus municipals i industrials” com a resposta a la necessitat d’incorporació de nous professionals fomats en el sector dels residus i l’actualització dels coneixements d’aquells que ja hi treballen i intervenen en la presa de decisions.

El curs consta de 36 hores lectives en format online, i s’estructura en dos mòduls que es poden cursar de forma independent o conjunta. El primer mòdul pretén donar els conceptes, instruments i exemples d’experiències per a la correcta implantació i gestió de la recollida, i de forma complementària per a la prevenció i tractament dels residus municipals. El segon mòdul s’endinsa en el camp de la gestió dels residus industrials, concretament en les mesures i actuacions preventives, els requisits legals, la gestió de residus específics i la planificació i infraestructures de gestió.

Recinte

Online