Skip to main content
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

LIFE BIOBEST workshop | Lió

13/03 - 14/03

ACR+, Consorzio Italiano Compostatori (CIC), Zero Waste Europe (ZWE), European Compost Network ECN e.V. (ECN), Zero Waste France i la Fundació ENT organitzen un workshop del projecte LIFE BIOBEST a Lió (França) del 13 al 14 de març. Aquest esdeveniment proporcionarà informació i eines efectives per implementar sistemes eficients de gestió de bioresidus municipals, aprofitar el seu potencial per a la generació de biogàs i crear compost ric en nutrients beneficiosos pel sòl.

Qui hauria d’assistir?

Funcionaris electes i tècnics municipals que vulguinj posar en marxa o millorar els seus sistemes de recollida de bioresidus i superar barreres i reptes; representants d’empreses de residus, membres de la societat civil i àmbits acadèmics interessats en la gestió local de bioresidus.

Què cal esperar?

Descobrir les millors pràctiques d’Europa en la recollida i el reciclatge de bioresidus, inspirant-se en les històries d’èxit dels líders reconeguts; obtenir informació exclusiva sobre les directrius de LIFE BIOBEST per a la recollida de bioresidus, els incentius i la participació; participar en debats en profunditat amb els líders europeus sobre com superar les barreres reguladores i els reptes locals; unir-se a la xarxa de parts interessades de suport LIFE BIOBEST i connectar-se amb experts i funcionaris compromesos de tota la UE.