Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

BRINC workshop and international conference on innovation procurement

març 19

El proper 19 de març tindrà lloc a Brussel·les (Bèlgica) el “BRINC workshop and international conference on innovation procurement”. La xarxa BRINC la formen autoritats públiques i altres actors rellevants clau que treballen en la contractació pública d’innovació i economia circular, per intercanviar idees i aprendre de les experiències mútues en aquest camp.

El workshop se centrarà en la importància de canviar la mentalitat organitzativa per impulsar l’adopció de pràctiques circulars i innovadores, així com l’exposició de diferents experiències que suposin aprenentatges per afrontar reptes i oportunitats que sorgeixen durant les diferents fases del procés de contractació.

En aquest workshop hi haurà un espai per la presentació de programes regionals per donar suport als compradors locals. En aquest espai participarà Itziar Müller (ENT), que exposarà el Pla d’Acció de Compra Pública Verda de Catalunya 2022-2025, en representació de la Direcció General de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental de la Generalitat. ENT realitza l’assistència tècnica per a la implementació del Pla per encàrrec de la Direcció General de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental, que és qui lidera i impulsa el Pla.