ENT publicà, conjuntament amb la Fundació Pi i Sunyer i la Diputació de Barcelona, un conjunt de llibres sobre innovació ambiental.

El 2007 es va publicar el sisè número de la col·lecció, en què Gemma Cervantes proposa accions innovadores dins del camp de l’ecologia industrial. El mateix 2007 vam publicar el cinquè número de la col·lecció. Ignasi Puig Ventosa analitza i proposa actuacions innovadores a l’entorn de la reducció de residus municipals.

El febrer del 2006 vam publicar el quart número de la col·lecció. Miquel Ortega Cerdà i Lluís Cerdà Cuéllar analitzen i proposen actuacions innovadores a l’entorn de la gestió local de la mobilitat sostenible i segura.

El juliol del 2005 publicàrem el tercer número de la col·lecció. Marc Sanjuan analitza i proposa actuacions innovadores a l’entorn de la gestió local de l’aigua.

El febrer del 2005 es va publicar segon número de la col·lecció. Juanjo Iraegui Navarro i Jesús Ramos Martín analitzen i proposen actuacions innovadores a l’entorn de la gestió local de l’energia.

L’Ignasi Puig Ventosa va realitzar el primer llibre de la sèrie anomenat “Fiscalitat ambiental local”.

Podeu demanar més informació enviant un correu a info@ent.cat.

autoria

ENT environment & management

data

2005-2007

client

Fundació Pi i Sunyer i Diputació de Barcelona