ENT publicà, conjuntament amb la Fundació Pi i Sunyer i la Diputació de Barcelona, un conjunt de llibres sobre innovació ambiental.

El 2007 es va publicar el sisè número de la col·lecció, en què Gemma Cervantes proposa accions innovadores dins del camp de l’ecologia industrial. El mateix 2007 vam publicar el cinquè número de la col·lecció. Ignasi Puig Ventosa analitza i proposa actuacions innovadores a l’entorn de la reducció de residus municipals.

El febrer del 2006 vam publicar el quart número de la col·lecció. Miquel Ortega Cerdà i Lluís Cerdà Cuéllar analitzen i proposen actuacions innovadores a l’entorn de la gestió local de la mobilitat sostenible i segura.

El juliol del 2005 publicàrem el tercer número de la col·lecció. Marc Sanjuan analitza i proposa actuacions innovadores a l’entorn de la gestió local de l’aigua.

El febrer del 2005 es va publicar segon número de la col·lecció. Juanjo Iraegui Navarro i Jesús Ramos Martín analitzen i proposen actuacions innovadores a l’entorn de la gestió local de l’energia.

L’Ignasi Puig Ventosa va realitzar el primer llibre de la sèrie anomenat “Fiscalitat ambiental local”.

Podeu demanar més informació enviant un correu a info@ent.cat.

[catala][castellano][english][fi_idiomes][/fi_idiomes]
[autoria]ENT Environment & Management[/autoria]
[data]2005-2007[/data]

ENT publicó conjuntamente con la Fundació Pi i Sunyer y la Diputació de Barcelona una serie de libros sobre innovación ambiental local.

En 2007 se publicó el sexto número de la colección, en la que Gemma Cervantes propone acciones innovadoras en el campo de la ecología industrial. El quinto libro de la colección, publicado en enero de 2007, es “Políticas locales para la reducción de los residuos municipales” (publicación en catalán), realizado por Ignasi Puig Ventosa.

El cuarto libro de la colección, publicado en febrero de 2006, es “Gestió local de la mobilitat sostenible i segura” (publicación en catalán), realizado por Miquel Ortega Cerdà i Lluís Cerdà Cuéllar.

 El tercer libro de la colección, publicado en julio de 2005, es “Gestió local de l’aigua” (publicación en catalán), realizado por Marc Sanjuan.

El segundo libro de la serie es “Gestió local de l’energia” (publicación en catalán), realizado por Juanjo Iraegui Navarro y Jesús Ramos Martín.

Ignasi Puig Ventosa escribió el primer libro de la serie llamado “Fiscalitat ambiental local” (publicación en catalán).

Se puede solicitar más información sobre los libros enviando un correo a info@ent.cat.

[catala][castellano][english][fi_idiomes][/fi_idiomes]
[autoria_es]ENT Environment & Management[/autoria_es]
[data_es]2005-2007[/data_es]
[client_es]Fundació Pi i Sunyer y Diputació de Barcelona[/client_es]ENT cpoordinated a collection of books on local environmental innovation, that was published by Fundació Pi i Sunyer and the Barcelona Provincial Council (Diputació de Barcelona).

Ignasi Puig Ventosa wrote the first book in the series called “Fiscalitat ambiental local” (“Local environmental taxation”, published in Catalan).

The second book in the series was “Gestió local de l’energia” (“Local energy management”, published in Catalan), by Juanjo Iraegui Navarro and Jesús Ramos Martin.

The third book in the collection, published in July 2005, was “Gestió local de l’aigua” (“Local water management”, published in Catalan), by Marc Sanjuan.

The fourth book in the collection, published in February 2006, was “Gestió local de la mobilitat sostenible i segura” (“Local management of sustainable and safe mobility”, published in Catalan), written by Miquel Ortega Cerdà and Lluís Cerdà Cuellar.

The fifth book in the collection, published in January 2007, was “Polítiques locals per a la reducció dels residus municipals” (“Local policies to reduce municipal waste”, published in Catalan), by Ignasi Puig Ventosa.

The sixth book in the collection, in 2007, was “Ecologia industrial” (“Industrial ecology”, published in Catalan), by Gemma Cervantes.

You can request more information of the books by sending an email to info@ent.cat.

[catala][castellano][english][fi_idiomes][/fi_idiomes]
[autoria_en]ENT Environment & Management[/autoria_en]
[data_en]2005-2007[/data_en]

autoria

ENT environment & management

data

2005-2007

client

Fundació Pi i Sunyer i Diputació de Barcelona