El Joint Research Centre de la Comissió Europea acaba de publicar l’informe “Behavioural Insights Applied to Policy“. L’informe explora els comportaments de les persones a l’hora de prendre decisions i com això contribueix a dissenyar polítiques més efectives.
En el cas de les polítiques de residus posa com a exemple la recollida selectiva porta a porta i es menciona directament un projecte de la Fundació ENT i de l’Associació de Municipis per a la Recollida Selectiva Porta a Porta “L’impacte de la recollida selectiva porta a porta en la prevenció dels residus” i diversos altres projectes d’ENT en aquesta matèria.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Accés a l’informe[/link]El Joint Research Centre de la Comisión Europea acaba de publicar el informe “Behavioural Insights Applied to Policy”. El informe explora los comportamientos de las personas a la hora de tomar decisiones y cómo esto contribuye a diseñar políticas más efectivas.
En el caso de las políticas de residuos pone como ejemplo la recogida selectiva puerta a puerta y se menciona directamente un proyecto de la Fundació ENT y de la Associació de Municipis per a la Recollida Selectiva Porta a Porta “El impacto de la recogida selectiva puerta a puerta en la prevención de los residuos” y otros proyectos de ENT en esta materia.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Acceso al informe[/link]