Dijous 24 de novembre va tenir lloc la primera sessió d’una sèrie de seminaris online del projecte europeu H2020 SCORE (Smart Control of the Climate Resilience in European Coastal Cities).

El seminari, titulat “El potencial de l’adaptació basada en ecosistemes a les zones costeres”, ha començat amb una presentació del projecte SCORE i introducció a la sessió per part de Maëva Voltz (Euronovia), seguida d’una presentació de Luís Campos Rodrigues (ENT) sobre l’adaptació al canvi climàtic basada en ecosistemes o solucions basades en la natura, incidint sobre els conceptes principals, categories i exemples de mesures d’adaptació, i alguns dels aspectes més importants a l’hora de considerar la implementació d’aquestes solucions. A més, Fokko van der Goot (EcoShape) ha presentat una descripció de casos reals d’implementació de mesures d’adaptació basades en ecosistemes, en concret en casos d’estudi dels Països Baixos i Indonesia, incloent una discussió sobre les lliçons apreses d’aquestes intervencions. La sessió ha finalitzat amb un ronda de preguntes i respostes, i conclusions finals.

Enllaç al projecte: https://score-eu-project.eu/

Enllaç al vídeo i presentacions: https://score-eu-project.eu/2022/11/14/webinar-the-potential-of-ecosystem-based-adaptation-in-coastal-areas/

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 101003534.