Comença la campanya informativa per la implantació d’una taxa justa de residus a quatre municipis de l’Anoia (Tous, Carme, Castellolí i Jorba), i que ha comptat amb el suport d’ENT, AMBIENS i MOBA en la seva configuració.

Jorba juntament amb Castellolí, St. Martí de Tous i Carme serà un els primers municipis de la comarca de l’Anoia en implantar el nou model de Taxa Justa de residus, un nou sistema de càlcul de la taxa segons la generació de cada llar.

Des de fa 4 anys Jorba ja té implementat el servei de recollida porta a porta que l’ha portat a reciclar el 90% dels residus. Ara, s’ha considerat que ha arribat el moment de fer un pas més amb aquest nou model, que consisteix a aplicar de forma més justa la taxa de residus municipals pagant en funció del volum de deixalles que es generen.

Per tal que el veïnat disposi de la informació necessària, pròximament es realitzarà unes sessions informatives sobre aquest nou model. Totes les persones usuàries han rebut aquests dies una carta amb un codi QR de registre a aquestes trobades en les quals es donarà tota la informació necessària.