Català | Castellano | English
Subscriu-te a l'Enviament | CONTACTA
Innovació ambiental al servei de la societat
Assessment of country reports and proposals for country-specific recommendations within the framework of the European Semester
| | Projectes

La Fundació ENT ha participat en l’informe Assessment of country reports and proposals for country-specific recommendations dirigit per Green Budget Europe i amb la participació de CEE BankWatch i l’European Environment Bureau.

La Fundació ENT es va encarregar de les anàlisis i propostes per a Espanya i Portugal.

Per a tots els països, el treball ha consistit en una anàlisi dels European Semester Country Reports. Sobre aquesta base, l’informe desenvolupa recomanacions per avançar cap a una economia sostenible i una societat amb baixes emissions de carboni.

Una inversió oportuna en energies renovables, adaptació al canvi climàtic i infraestructures podria estimular la innovació en noves tecnologies i augmentar l’eficiència energètica, crear nous llocs de treball i reduir els costos de producció.

Per aconseguir això, les reformes fiscals ecològiques a nivell estatal han de ser accelerades mitjançant el Semestre Europeu, i els plans estatals de despesa pública i d’inversió dels Estats membres s’han d’alinear amb un desenvolupament sostenible.

Autoria
Fundació ENT
Data
2016
Client
Green Budget Europe
Informe