Skip to main content

LIFE BIOBEST va celebrar ek 12 de juliol la seva segona reunió en línia del Comitè de Direcció amb els socis del consorci LIFE BIOBEST (Fundació ENT, ACR+, CIC, ZWE i ECN). Els temes clau de discussió van incloure el progrés de les diverses tasques i lliurables, els indicadors de resultats i les bones pràctiques, i les millores de la nova web. www.lifebiobest.eu

Estigueu atents/es als propers esdeveniments de LIFE BIOBEST a la tardor:

  • Seminari web de LIFEBIOBEST: Quina és la millor manera de recollir els bioresidus en zones d’alta densitat? En línia, 27 DE SETEMBRE DE 2023, 10:00 – 11:30 (CET/CEST)

https://zerowasteeurope.eu/event/lifebiobest-talks-how-to-best-collect-bio-waste-in-high-density-areas/?fbclid=IwAR2VpqRQne3ino4hPSGr5IvzHQwISgzO31rjEDSb8xMr6

  • Taller de Capacitació de LIFEBIOBEST a Barcelona. 25 D’OCTUBRE DEL 2023. Més informació en els propers dies.

El projecte LIFE BIOBEST – Guiding the mainstreaming of best biowaste recycling practices in Europe pretén identificar i validar les Millors Pràctiques i instruments de gestió actuals al llarg de la cadena de gestió dels bioresidus (des de la generació fins al tractament) que permeten la producció de compost i digestat de qualitat i establir una sèrie de Key Performing Indicators (KPI) de referència, a partir de l’anàlisi de bases de dades i experiències existents.

Els resultats del projecte LIFE BIOBEST pretenen potenciar una millora significativa dels sistemes de recollida i tractament, i conseqüentment de la quantitat i puresa del material d’entrada a les plantes, reduint les pèrdues de procés i afavorint la conversió dels bioresidus en compost i digestat d’alta qualitat.

El consorci LIFE BIOBEST està liderat per la Fundació ENT i està integrat per Consorzio Italiano CompostatoriACR+European Compost Network i Zero Waste Europe. És un projecte preparatori LIFE de 2,5 anys finançat per la Comissió Europea.