Skip to main content

Ja disponible el vídeo de la sessió de PensamENTs celebrada el 8 de novembre amb Eusebio Martínez de la Casa (Recircula), sota el títol “Los nuevos desafíos del Reglamento europeo de envases y residuos de envases”.

“La nueva normativa en materia de envases propuesta por el Parlamento Europeo y el Consejo tendrá gran impacto en el sector de alimentación y bebidas. Es posible que algunos confíen en que las arduas negociaciones rebajen las ambiciones de la Propuesta, incluso que la legislatura europea se agote y el Reglamento decaiga. Esa puede ser una espera angustiosa y costosa a la larga.”

Eusebio Martínez de la Casa és fundador i president de Recircula, plataforma impulsada per un grup de professionals compromesos amb la implantació efectiva d’un model d’economia circular que contribueixi al desenvolupament econòmic sostenible, la creació d’ocupació i la protecció del medi ambient. És consultor expert en economia circular i estratègies de sostenibilitat.

Els PensamENTs són sessions online que organitza ENT per tal de debatre i reflexionar sobre temàtiques relacionades amb el medi ambient. ENT convida un expert a cada sessió, que exposa la seva ponència i seguidament, s’obra a les preguntes i el debat.

Les sessions de PensamENTs tenen la durada d’una hora i una freqüència mensual. Són obertes a tothom i són gratuïtes. Cal, però, inscriure’s per accedir a cada sessió.

>> Consulta els vídeos de totes les sessions de PensamENTs AQUÍ