El proper dimecres 13 de desembre hi haurà una nova sessió de PensamENTs online. La protagonitzaran tres membres d’ENT, Ignasi Puig, Maria Calaf i Pablo Pellicer, i durà per títol “Taxes de residus: situació a 2023 i reptes pels ents locals”. La sessió en català serà a les 10:00h. i en castellà a les 12:00h.

Ignasi Puig i Pablo Pellicer presentaran el darrer informe de l’Observatori de la Fiscalitat dels Residus sobre la situació de les taxes de residus a Espanya el 2023, amb relació a les obligacions establertes per la Llei 7/2022 de residus. Per part seva, Maria Calaf comentarà les possibilitats d’aplicar taxes de pagament per generació i les característiques associades als principals models.

Els PensamENTs són sessions online que organitza ENT per tal de debatre i reflexionar sobre temàtiques relacionades amb el medi ambient. ENT convida un expert a cada sessió, que exposa la seva ponència i seguidament, s’obra a les preguntes i el debat.

Les sessions de PensamENTs tenen la durada d’una hora i una freqüència mensual. Són obertes a tothom i són gratuïtes. Cal, però, inscriure’s per accedir a cada sessió.

>> Consulta els vídeos de totes les sessions de PensamENTs AQUÍ