Sergi Chapatte és ambientòleg per la Universitat Autònoma de Barcelona amb especialització en gestió i conservació del territori. Les seves principals àrees d’interès son l’educació i comunicació ambiental i s’incorpora com a estudiant en pràctiques donant suport a tasques vinculades a l’edició de la revista “Ecología Política. Cuadernos de debate internacional” així com tasques d’actualització de dades de l’Observatori de la Fiscalitat dels Residus.

La col·laboració durarà entre l’octubre de 2021 i el març de 2022. Es reforçaran relacions i presència en biblioteques, millora de promocions i distribució digital de la revista Ecología Política. Així mateix, s’actualitzaran els continguts del portal propi Observatori de la Fiscalitat dels Residus, com ara els estudis sobre la situació de taxes de residus, comunicats de premsa, incorporació de nous casos d’estudi, etc.

Aquesta Contractació s’ha efectuat d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%”. El programa de Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil.