Skip to main content

Santiago Gorostiza (fellow d’ENT) inicia una nova etapa com a investigador postdoctoral al Centre d’Histoire de Sciences Po (Paris).

El doctor Santiago Gorostiza és especialista en història ambiental de la guerra civil espanyola i el franquisme. Realitzà una estada a ENT durant la seva recerca de doctorat, en el marc del projecte europeu Marie Curie ENTITLE. Forma part del consell de redacció de la revista Ecologia Política i ha editat diversos números de la revista. Un cop acabat el seu doctorat a la Universitat de Coïmbra (Portugal), va ser contractat com a investigador postdoctoral a a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la UAB, on va fer recerca sobre història ambiental i climatologia històrica.

El Centre d’Histoire de Sciences Po és el laboratori d’investigació d’història contemporània de la Fondation Nationale des Sciences Politiques des del 2004. Les activitats de recerca del centre s’ajusten a les activitats de recerca del Centre d’Història Europea del segle XX, fundat el 1984: recerca fonamental en història contemporània, suport a la formació de joves investigadors, conservació i exposició de col·leccions d’arxius privats i publicacions acadèmiques.