Skip to main content

El 23 d’octubre (12:00h.) tindrà lloc una nova sessió de PensamENTs amb el Doctor David Font, titulada “El Rol de la Circularidad en las Declaraciones Ambientales de Producto”. David Font Vivanco és Director de Sostenibilitat del Cicle de Vida a Eco Intelligent Growth.

Les Declaracions Ambientals de Producte (DAP) s’han consolidat com un estàndard per a la comunicació de l’acompliment ambiental de productes al llarg del cicle de vida. Les estratègies de circularitat – rebutjar, reduir, redissenyar, reutilitzar, reparar, restaurar, remanufacturar, reconvertir, reciclar i recuperar – són fonamentals per a l’exercici reportat a les DAP. En aquesta conferència, el Dr. David Font Vivanco abordarà el rol crucial de la circularitat a les DAP des d’una perspectiva normativa, així com l’estat de l’art científic i pràctic. A través d’aquesta presentació, s’aprofundirà com les millors pràctiques, el panorama normatiu vigent i el futur, així com els avenços científics, potencien les estratègies de circularitat a través de les DAPs.

 

Els PensamENTs són sessions online que organitza ENT per tal de debatre i reflexionar sobre temàtiques relacionades amb el medi ambient. ENT convida un expert a cada sessió, que exposa la seva ponència i seguidament, s’obra a les preguntes i el debat.

Les sessions de PensamENTs tenen la durada d’una hora i una freqüència mensual. Són obertes a tothom i són gratuïtes. Cal, però, inscriure’s per accedir a cada sessió.