Dijous 28, Villasbuenas de Gata (Extremadura) va acollir un workshop híbrid amb actors locals i regionals per identificar problemes i necessitats dels gestors forestals de l’àrea. Aquest taller es va organitzar en el context del projecte H2020 OptFor-EU (OPTimising Forest Management Decisions for low-carbon climate resilient future in Europe), que també inclou set àrees d’estudi més a Romania, Itàlia, Àustria, Noruega, Alemanya , Regne Unit i Lituània.

El taller va ser organitzat per ENT i Ambienta amb l’objectiu de presentar el projecte als principals actors locals i identificar els principals problemes i desafiaments de les pràctiques de gestió forestal a l’àrea. Tècnics i representants locals i regionals, propietaris de boscos, acadèmics i societat civil es van reunir en aquest taller per discutir, entre altres temes, els principals problemes de planificació i gestió dels boscos a l’àrea, els principals reptes del canvi climàtic, la rellevància d’aquests boscos en la descarbonització i les eines intel·ligents poden contribuir a una millor gestió forestal.

Durant els propers tres anys, els investigadors del projecte, juntament amb els interessats locals, treballaran en el desenvolupament d’un sistema de suport a la presa de decisions per a una gestió forestal sostenible.

Enllaç al web del projecte >> https://optforeu.eu/

Subscriu-te al butlletí del projecte >> https://optforeu.us17.list-manage.com/subscribe?u=9b92e4dbf777e2e7cff98b3c6&id=e54413a2fa