Aquest març tindran lloc dues presentacions del nou número de la revista Ecología Política, que coedita la Fundació ENT. El nou número (64) està dedicat als Nous Pactes Verds.

La primera presentació tindrà lloc el proper 7 de març (18:30h) a Barcelona, concretament a la biblioteca del Guinardó – Mercè Rodoreda. A l’acte, Pablo Pellicer (Fundació ENT) introduirà la revista al públic assistent i n’explicarà la trajectòria. Seguidament, Alfons Pérez (membre de l’equip editorial del número 64) parlarà dels Green New Deals i les cadenes de valor del negoci verd.

La segona presentació serà online, i tindrà lloc el proper 22 de març (17:00 h.). Comptarà amb la presència dels tres editors convidats del número 64: Alfons Pèrez, Diana Vela i Iñaki Bárcena. Us hi podeu inscriure AQUÍ.

El número analitza els nous Pactes Verds o Green New Deals (GND) institucionals i el seu abordatge dels problemes socioambientals sota les tesis del capitalisme verd, que assumeix el desacoblament entre creixement econòmic i impactes ambientals. Aquestes propostes institucionals són confrontades pels GND socials, que es construeixen des de diferents moviments socials i que contemplen òptiques “de baix a dalt” per facilitar transicions socioecològiques justes.