El proper 23 de novembre (12 del migdia) tindrà lloc una nova sessió de PensamENTs online. La sessió tindrà per títol “Malbaratament alimentari en productes de pesca” i la protagonitzaran Lydia Chaparro (Institut de Ciències del Mar) i Míriam Galindo (Fundació ENT), que parlaran sobre malbaratament alimentari (què és, problemàtiques ambientals, socials i econòmiques derivades, dades de malbaratament, normativa…), sobre les problemàtiques associades en el sector pesquer i sobre el projecte “El malbaratament alimentari en l’àmbit de la pesca a Catalunya”.

Aquest projecte de la Fundació ENT, que compta amb la col·laboració de l’Associació Naturalistes de Girona i el suport de l’Agència de Residus de Catalunya, pretén donar visibilitat al malbaratament alimentari en l’àmbit de la pesca i dur a terme diverses accions que permetin conscienciar a la ciutadania i resta d’actors implicats en la cadena productiva, sobre la importància de reduir el malbaratament en aquest àmbit.

 

Inscripcions AQUÍ