Skip to main content

El proper 23 de novembre (12 del migdia) tindrà lloc una nova sessió de PensamENTs online. La sessió tindrà per títol “Malbaratament alimentari en productes de pesca” i la protagonitzaran Lydia Chaparro (Institut de Ciències del Mar) i Míriam Galindo (Fundació ENT), que parlaran sobre malbaratament alimentari (què és, problemàtiques ambientals, socials i econòmiques derivades, dades de malbaratament, normativa…), sobre les problemàtiques associades en el sector pesquer i sobre el projecte “El malbaratament alimentari en l’àmbit de la pesca a Catalunya”.

Aquest projecte de la Fundació ENT, que compta amb la col·laboració de l’Associació Naturalistes de Girona i el suport de l’Agència de Residus de Catalunya, pretén donar visibilitat al malbaratament alimentari en l’àmbit de la pesca i dur a terme diverses accions que permetin conscienciar a la ciutadania i resta d’actors implicats en la cadena productiva, sobre la importància de reduir el malbaratament en aquest àmbit.

 

Inscripcions AQUÍ