ENT Environment and Management i l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) organitzem la desena sessió de la Taula per a l’aplicació de solucions basades en la naturalesa (SbN) i infraestructura verda (IV) a la regió urbana de Barcelona. La trobada tindrà lloc el dimecres 11 de desembre (9:15-13:35h.) a Barcelona, a la Sala Marie Curie del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB).

La trobada se celebra en el marc dels projectes NATURVATION (NATure-based Urban innoVATION) i ENABLE (Enabling Green And Blue Infrastructure Potential In Complex Social-Ecological Regions) dels programes Horizon 2020 i BiodivERsA de la Comissió Europea. Aquests projectes comparteixen com a objectiu principal estudiar la infraestructura verda com a solució basada en la naturalesa (Nature-based solution – NBS) per afrontar diversos reptes urbans, tant a escala metropolitana com municipal. En ambdós projectes, la metròpoli de Barcelona forma part dels casos d’estudi seleccionats.

Aquest esdeveniment es centrarà en la presentació de projectes i estudis recents, així com en la realització d’un taller sobre solucions basades en la naturalesa i infraestructura verda per a la infància.

Més informació sobre el projecte H2020 Naturvation