La gran preocupació sobre la situació que actualment estan patint els medis marins del mar Mediterrani es veu agreujada per la poca repercussió social de la problemàtica. En aquest sentit, des d’ENT iniciarem un projecte que té per objectiu la creació de diversos mitjans i eines per difondre l’existència de diferents problemes ambientals a les nostres costes i que aquests arribin al màxim de gent possible.

Fent servir diferents recursos com un recull d’informació científica i experta sobre la matèria, es vol avançar cap a una major conscienciació social que es tradueixi en una nova legislació més ecològica i social. L’objectiu final persegueix la millora de tots els ecosistemes del gran patrimoni natural que és el Mediterrani i la seva biosfera, així com la millora de tots els elements que hi conviuen directa o indirectament.

El projecte, titulat “Pesca i medi marí a la Mediterrània espanyola” finalitzarà el juliol de 2021 i serà conduït per l’estudiant Marc Zea, que realitza un internship a la Fundació ENT.