Aquest dimarts 25 d’abril el vespre Maria Calaf (ENT)  va participar com a experta en gestió i prevenció de residus al debat-tertúlia “Per què Igualada no recicla?” dins l’espai de debat i reflexió d’Igualada DdD (Dimarts de Diàlegs), a l’Ateneu Igualadí.

Maria Calaf va fer la part introductòria del context general a Catalunya en gestió de residus en base a les preguntes que anava efectuant el periodista. A continuació es van plantejar una sèrie de qüestions en clau més local als convidats de l’anomenada “Fila 0”, entre els quals s’hi trobava la Cap de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Igualada, el tècnic de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Anoia, un tècnic ambiental d’un municipi extern a l’Anoia, un consultor ambiental de l’empresa AMBIENS, un consultor de màrqueting estratègic i una mestra d’escola promotora del projecte Escola Verda a l’Ateneu Igualadí.

Es va efectuar un seguiment a temps real en forma de tweets durant la sessió @DimartsDialegs. Properament es penjarà el vídeo resum de l’acte (que actualitzarem en aquesta publicació).

Galeria de fotos

Vídeo del debat