Lydia Chaparro (Fundació ENT) ha participat juntament amb Francesc Subirats (pescador de la Confraria de Palamós) en un reportatge sobre l’ofici del pescador i l’estat del mar. El reportatge, emès en el programa El Suplement de Catalunya Ràdio el passat diumenge 10 de juliol, es basa en una tertúlia entre la biòloga i el pescador que posa de relleu el grau de sobreexplotació que pateixen la majoria de les poblacions de peixos del Mediterrani. En la conversa, la Lydia i el Francesc parlen sobre la necessitat de reduir l’impacte de la pesca d’arrossegament, d’aconseguir una pesca sostenible, de millorar la governança i augmentar la investigació en l’àmbit marí.
Durant aquesta entrevista, que ha tingut lloc en el port pesquer de Palamós, ambdós protagonistes han parlat de la crisis pesquera, i finalment han donat alguns consells per un consum responsable de peix.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Enllaç al reportatge[/link]Lydia Chaparro (Fundació ENT) ha participado junto con Francesc Subirats (pescador de la Cofradía de Palamós) en un reportaje sobre el oficio del pescador y el estado del mar. El reportaje, emitido en el programa El Suplement de Catalunya Ràdio del pasado domingo 10 de julio, se basa en una tertulia entre la bióloga y el pescador que pone de relieve el grado de sobreexplotación que sufren la mayoría de las poblaciones de peces del Mediterráneo. En la conversación, la Lydia y el Francisco hablan sobre la necesidad de reducir el impacto de la pesca de arrastre, de conseguir una pesca sostenible, de mejorar la gobernanza y aumentar la investigación en el ámbito marino.
Durante esta entrevista, que ha tenido lugar en el puerto pesquero de Palamós, ambos protagonistas han hablado de la crisis pesquera, y finalmente han dado algunos consejos para un consumo responsable de pescado.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Enlace al reportaje[/link]