El passat 7 de març el Canal Terres de l’Ebre –  Xarxa de Televisions Locals va emetre una nova edició del programa “La barca de l’Andreu”, que tracta sobre pesca i medi marí. En el programa hi va participar Lydia Chaparro, de la Fundació ENT i Ecologistes en Acció, concretament en el marc d’un debat titulat “És la pesca sostenible?”.
El debat sobre la pesca sostenible va estar protagonitzat per Miquel Illa, patró Major Confraria de Vilanova i la Geltrú, Rosario Allué, directora general de pesca i Lydia Chaparro, i pretenia contextualitzar per després abordar l’objecte principal del programa: l’aqüicultura.
En els darrers anys, els productes provinents de l’aqüicultura ja superen, a nivell mundial, als extrets amb la pesca. Els seus defensors creuen que és el complement natural de la pesca i no pas un substitutiu, però encara hi ha moltes veus crítiques envers el plantejament productiu de l’aqüicultura.


[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]El pasado 7 de marzo el Canal Terres de l’Ebre –  Xarxa de Televisions Locals emitió una nueva edición del programa “La barca de l’Andreu”, que trata sobre pesca y medio marino. En el programa participó Lydia Chaparro, de la Fundació ENT y Ecologistas en Acción, concretamente en el marco de un debate titulado “¿Es la pesca sostenible?”.
El debate sobre la pesca sostenible estuvo protagonizado por Miquel Illa, patrón Mayor Cofradía de Vilanova i la Geltrú, Rosario Allué, directora general de pesca y Lydia Chaparro, y pretendía contextualizar para luego abordar el objeto principal del programa: la acuicultura.
En los últimos años, los productos provenientes de la acuicultura ya superan, a nivel mundial, los extraídos con la pesca. Sus defensores creen que es el complemento natural de la pesca y no un sustitutivo, pero todavía hay muchas voces críticas para con el planteamiento productivo de la acuicultura.

[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes]