La revista Ecología Política ha inaugurat pàgina web. Es tracta d’una pàgina renovada, amb un disseny més modern i auster, i amb diferents millores i facilitats per a les persones subscriptores i totes aquelles interessades en comprar-la.

La revista Ecología Política – Cuadernos de Debate Internacional és una revista semestral que reflecteix els debats entorn de la influència del poder polític en els conflictes socioecològics. El 2021, Ecología Política va complir 30 anys. La revista va ser fundada el 1991 pel Dr. Joan Martínez Alier, catedràtic d’economia de la Universitat Autònoma de Barcelona i Anna Monjo, directora d’Icària Editorial. Des de llavors s’ha convertit en referent per a activistes i acadèmics de l’àmbit del medi ambient, particularment a l’estat espanyol i a Llatinoamèrica.

ENT va assumir el secretariat de la revista des del 2006. Des del 2013 la revista és coeditada per la Fundació ENT i per Icaria Editorial, i compta amb un Consell de Redacció i un Consell Assessor. El 2021 se suma com a coeditor el Grup d’Ecologia Política de CLACSO (Consell Llatinoamericà de Ciències Socials).