La Fundació ENT ha renovat i actualitzat  la pàgina web “El Valor dels Aliments” amb l’objectiu de disposar d’una pàgina àgil on trobar diferents recursos per a la prevenció del malbaratament alimentari. Entre d’altres eines hi trobareu la Calculadora del Valor dels Aliments.

La campanya “El Valor dels Aliments” fou un projecte impulsat el 2015 per la Fundació ENT, l’Associació de Naturalistes de Girona i Espai Ambiental (amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya). La campanya va ser el marc per a la realització de diverses activitats d’educació i sensibilització ambiental, que van servir per visibilitzar la problemàtica del malbaratament alimentari a la nostra societat.

Amb aquesta renovació del portal web, es manté el nom i logotip de la campanya del 2015 per tal d’aprofitar-ne els recursos i afegir-ne de nous. Així doncs, al nou portal s’hi pot trobar tot els recursos i iniciatives de la Fundació ENT en el camp de la sensibilització i la lluita contra el malbaratament alimentari. L’objectiu principal és la sensibilització de la població sobre la importància que té el tipus de consum que fem sobre el malbaratament alimentari i la pèrdua de valor dels aliments.