La Federació Espanyola de Municipis i Províncies organitza el proper 28 de novembre la jornada de formació “La gestió de residus sòlids urbans de forma mancomunada i el seu alineament amb les polítiques comunitàries”.

Ignasi Puig i Gemma Nohales (ENT) seran dos dels ponents de la jornada. Ignasi Puig és el protagonista de la sessió “Aspectes Econòmics: taxes, impost a l’abocament” i Gemma Nohales participarà juntament amb Ramon Plana (Fertile Auro) a la sessió “Aspectes Tècnics: Prevenció, sistemes de recollida, tractament, bioresidus”.

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer els principals reptes a curt i mitjà termini de la implantació de mesures adequades per avançar cap al compliment del marc normatiu a nivell comunitari i estatal en l’àmbit de la gestió dels residus urbans. Compartir experiències rellevants a la gestió mancomunada de residus sòlids urbans.

La jornada tindrà lloc a la seu de la FEMP a Madrid (C/Nuncio, 8 – Madrid) – Sala Europa. La matrícula és gratuïta, i les inscripcions es fan a través de la pàgina de Formació de la FEMP: https://formacionfemp.es/node/7920.