Aquest estiu el projecte Biocircularcities realitzarà tres seminaris web exclusius.

Dirigit a agents amb voluntat d’adoptar l’enfocament de les proves pilot del projecte. En la trilogia de webinars, els socis del projecte Biocircularcities explicaran tot sobre el projecte, el seu desenvolupament i les troballes aconseguides.

Webinar 1: Donar suport als actors locals amb la transició a la bioeconomia circular i aixecar les barreres actuals

28 de juny | 10:30 – 12:00 CET

Aquest primer episodi de la Trilogia Biocircularcities revela la història darrere de l’èxit del projecte o com els socis van donar suport a una transició cap a la bioeconomia circular als territoris pilot mitjançant un enfocament col·laboratiu. Els socis us conviden a reflexionar sobre el desenvolupament de Biocircularcities durant els seus dos anys d’existència i compartiran les troballes clau.

Detalls i inscripcions

Webinar 2: Identificació de les opcions tecnològiques biocirculars més prometedores, l’eina web Biocircularcities en acció

04 de juliol | 10:30 – 11:45 CET

Aquest segon episodi de la Trilogia Biocircularcities s’endinsa en l’eina web Biocircularcities. Aquesta eina donarà suport a la identificació de les tecnologies biocirculars més adequades per millorar la gestió dels bioresidus i contribuirà a replicar les troballes del projecte en altres territoris. Descobrir l’especificitat de l’eina, aprendre com utilitzar-la i què pot aconseguir.

Detalls i inscripcions

Webinar 3: El viatge dels tres territoris pilot

13 de setembre | 10:30 – 12:00 CET

El tercer i últim webinar seguirà el recorregut dels tres territoris pilot -l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Ciutat Metropolitana de Nàpols i la Província de Pazardzhik (Bulgària)- cap a les seves noves cadenes de valor i fer un tast de l’experiència adquirida durant el projecte. Escoltaràs una varietat de temes, com ara com es van implicar en el procés els agents locals interessats i com el treball científic dels socis de Biocircularcities va donar suport a les discussions locals.

Detalls i inscripcions