Skip to main content

Gemma Nohales (ENT) participarà a la jornada sobre residus “Nostián con Futuro” que analitza l’estat actual de la planta de reciclatge i la gestió d’altres plantes similars, junt amb les millores dels models de recollida implantats. Aquestes jornades es faran a la seu d’AFUNDACIÓN (Canton grande, 8, A Coruña) els dies 19 i 21 de març i 9 d’abril, i les ponències també es podran seguir per streaming.

La plataforma per al reciclatge “Nostián con futuro”, que inclou una desena d’entitats veïnals, ecologistes i sindicats, entre elles l’associació ecologista ADEGA, organitza un cicle de conferències per analitzar la situació de la planta de reciclatge de la Corunya així com d’altres similars que existeixen a l’estat espanyol.

Aquest cicle de conferències comença el 19 de març a les 19.30 h amb un relat de la situació actual de la planta a càrrec del professor de la UDC Manuel Soto. Després Gemma Nohales (ENT), especialitzada en gestió i prevenció de residus d’economia circular, analitzarà els avantatges i els inconvenients dels diferents models de recollida selectiva de residus.