L’equip de treball coordinat per la  UPC i ENT que aprofundia en el coneixement dels sistemes d’identificació d’usuari en gestió de residus finalitza els treballs de recerca i presenta els seus resultats davant d’un tribunal a la UPC. S’ha presentat la Guia per la identificació d’usuaris en sistemes de recollida selectiva en contextos d’alta densitat redactada pels mateixos estudiants (Thomas Loderus, Diana Saleh, Marie Salova i Biel Bulbena) i coordinada i revisada per Maria Calaf i Ignasi Puig.

La Guia, que properament serà penjada al web d’ENT, conté informació detallada de les tecnologies presents al mercat, rangs de costos unitaris, els aspectes a tenir en compte per assolir els objectius de recollida selectiva i reciclatge europeus, així com també set casos d’estudi a nivell català, estatal i internacional.

Això pot significar un pas endavant en la provisió d’informació bàsica pels municipis mitjans-grans de densitat elevada, que pretenen millorar els resultats de recollida selectiva i reciclatge mitjançant la identificació d’usuaris als contenidors.

Pàgina web del Circular Design Project

Enllaç a la presentació de la guia