Skip to main content
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

PensamENTs | Eusebio Martínez de la Casa

08/11/2023 @ 12:00 - 13:00

El proper 8 de novembre (12:00h.) Eusebio Martínez de la Casa (Recircula) protagonitzarà una nova sessió de PensamENTs online. En aquest ocasió, la sessió portarà per títol “Los nuevos desafíos del Reglamento europeo de envases y residuos de envases”.

“La nueva normativa en materia de envases propuesta por el Parlamento Europeo y el Consejo tendrá gran impacto en el sector de alimentación y bebidas. Es posible que algunos confíen en que las arduas negociaciones rebajen las ambiciones de la Propuesta, incluso que la legislatura europea se agote y el Reglamento decaiga. Esa puede ser una espera angustiosa y costosa a la larga.”

Eusebio Martínez de la Casa és fundador i president de Recircula, plataforma impulsada per un grup de professionals compromesos amb la implantació efectiva d’un model d’economia circular que contribueixi al desenvolupament econòmic sostenible, la creació d’ocupació i la protecció del medi ambient. És consultor expert en economia circular i estratègies de sostenibilitat.

Els PensamENTs són sessions online que organitza ENT per tal de debatre i reflexionar sobre temàtiques relacionades amb el medi ambient. ENT convida un expert a cada sessió, que exposa la seva ponència i seguidament, s’obra a les preguntes i el debat.

Les sessions de PensamENTs tenen la durada d’una hora i una freqüència mensual. Són obertes a tothom i són gratuïtes. Cal, però, inscriure’s per accedir a cada sessió.

>> Consulta els vídeos de totes les sessions de PensamENTs AQUÍ

Mostra els detalls

Data:
08/11/2023
Hora:
12:00 - 13:00
Lloc web:
https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZ0kdeqrpz4pGdMjGkZ5bA-_30w0u_QDHzKT#/registration

Organitzador

ENT

Recinte

Online