Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

1st Metting of the “European Platform on Municipal Solid Waste Regulation & Governance”

16 16+01:00 novembre 16+01:00 2021 @ 11:00 - 13:30

El proper 16 de novembre Ignasi Puig (Fundació ENT) participarà a la primera trobada de la “European Platform on Municipal Solid Waste Regulation & Governance”, organitzada per Florence School of Regulation.

La trobada tractarà qüestions clau de regulació i governança, i així contribuirà a obrir el camí per a les reformes i els canvis necessaris per implementar amb èxit el paquet d’economia circular de la UE. Per contribuir i garantir un debat i una investigació d’alt nivell i independents sobre regulació i governança econòmicament i socialment sòlides, la Plataforma de la UE sobre regulació i governança dels RSU reuneix una varietat de parts interessades, com ara reguladors, operadors, autoritats locals, la Comissió Europea, acadèmics i investigadors, institucions financeres de la UE, etc.

La primera reunió de la Plataforma de la UE sobre regulació i governança de RSU se celebrarà virtualment el 16 de novembre de 10 a 12:30 i se centrarà en els acords de governança, l’anàlisi de costos i l’estructura de mercat del sector dels RSU a Europa amb contribucions d’investigadors, ONG, reguladors i operadors.

Ignasi Puig (Fundació ENT) hi presentarà la ponència “The Concept of Generalized Extended Producer Responsibility (GEPR)”.