Avui s’ha publicat una entrevista a Ignasi Puig (ENT) al portal Laboratorio de Ideas sobre Residuos. En l’entrevista Ignasi Puig reflexiona sobre l’actualitat i les principals problemàtiques que envolten el sector, la viabilitat dels sistema de recollida selectiva Porta a Porta, fiscalitat ambiental, etc.
El Laboratorio de Ideas sobre Residuos (LIR) és una iniciativa fruit de la inquietud d’alguns professionals relacionats amb el sector. LIR es configura com un espai de trobada per fomentar la reflexió, el debat i la formació al voltant d’aquest sector. Des d’un punt de vista objectiu i a partir de dades i fets concrets i comprovables, LIR té l’objectiu de facilitar a la societat elements d’informació, anàlisi i opinió sobre el cada vegada més complex món dels residus.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Enllaç a l’entrevista[/link]Hoy se ha publicado una entrevista a Ignasi Puig (ENT) en el portal Laboratorio de Ideas sobre Residuos. En la entrevista Ignasi Puig reflexiona sobre la actualidad y las principales problemáticas que rodean el sector, la viabilidad del sistema de recogida selectiva puerta a puerta, fiscalidad ambiental, etc.
El Laboratorio de Ideas sobre Residuos (LIR) es una iniciativa fruto de la inquietud de algunos profesionales relacionados con el sector. LIR se configura como un lugar de encuentro para fomentar la reflexión, el debate y la formación en torno a este sector. Desde un punto de vista objetivo y a partir de datos y hechos concretos y comprobables, LIR tiene el objetivo de facilitar a la sociedad elementos de información, análisis y opinión sobre el cada vez más complejo mundo de los residuos.
[catala][castellano][fi_idiomes][/fi_idiomes] [link]Enlace a la entrevista[/link]