Dimarts vinent, 12 de març, GPAINNOVA acollirà a les seves instal·lacions a Barcelona (C/ Maracaibo, 1, naus 2-6) la I Jornada Interclúster sobre Residus i Materials Avançats, impulsada pel Clúster de Residus de Catalunya i el Clúster de Materials Avançats de Catalunya (#ClústerMAV), amb el suport d’ACCIÓ. Verónica Martínez hi assistirà en representació d’ENT.

Durant la cita, vint-i-dues empreses membres de tots dos clústers presentaran reptes i solucions al voltant de la temàtica en una jornada que servirà per fer nous contactes entre els participants i identificar sinergies i potencials oportunitats de col·laboració entre els dos àmbits. A banda de la presentació de solucions per part de les empreses, hi haurà un espai de networking i taules de debat.

Aquestes seran les empreses participants: Biosity AppIRTA (Instituto de Investigación y Tecnología Agroalimentarias)RETEXCYCLECGM, ENT, #ALIER#ELIX Polymers, Elisava ResearchComindex, S.A.Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2)Menzolit GmbH#Sincrotrón Alba, Leitat Technological CenterBlue Room Innovation | Blockchain & Innovation for sustainability#VilàVillaCELSA GROUPUniversitat Politècnica de Catalunya (UPC), GPAINNOVA, rimsaONYRIQ i INSTITUT DE CIÈNCIA DE MATERIALS DE BARCELONA (ICMAB-CSIC)CSIC.

La jornada, que és gratuïta per als socis dels dos clústers i de pagament per a la resta d’assistents, requereix inscripció prèvia.